Ous frescos i saludables produïts de la manera més responsable i sostenible possible

Avícola Vinyals som una empresa familiar situada al Maresme, al bell mig de les cinc sénies, una de les zones agrícoles protegides de la comarca. Creada l’any 1978 per German Vinyals i Carme Mauri, i seguida per la següent generació.

Ens caracteritzem per produir ou de qualitat i proximitat. La qualitat del pinso alt en blat de moro i soja, i el fet de servir un ou fresc fa que puguem gaudir d’un producte d’alta qualitat.

Tenim una cura especial en l’alimentació de les nostres gallines. Utilitzem els millors pinsos i els controls més rigorosos per poder oferir els millors ous. Com que som una empresa familiar, dediquem especial atenció a la selecció i tractament del nostre producte, garantint d’aquesta forma uns ous frescos i amb totes les seves preuades característiques naturals. Rigorosos controls de qualitat ens avalen.

Donem servei a tot el Maresme i Barcelonès, així doncs gràcies a la proximitat i a la distribució setmanal, el client té l’ou acabat de produir. Servim tant a petit comerç com a pastisseries, bars i restaurants. També es pot comprar l’ou al detall en la nostra granja tots els dijous a la tarda.